Cacaoproducten

Resultaat 1–24 van de 30 resultaten wordt getoond

Cacaoproducten

Cacao kan op vele manieren worden gebruikt.
Een lekkere kop chocolademelk, of een reep chocolade, maar ook wordt het verwerkt in bonbons of taart. Voor de taart kun je cacoaboter gebruiken.

De Cacaoproducten kunt u gemakkelijk bestellen in onze webshop Spiruella.
Maar ook komt u in onze shop tegen: Nibs, (de kern van de cacao boon), Cacaoboter, Cacaopoeder, Cacao Massa (pasta van Nibs )

Rauwe cacao komt van de cacaoboon die weer van de cacaoplant afkomstig is. Rauwe cacao is lekker! Gebruik rauwe cacao in smoothies, gebak, koekjes, yoghurt en voor het maken van je eigen chocola.

lees ook onze blog:

https://www.spiruella.be/cacao-ceremonies-en-cacao-ceremonie-recept

27,5049,95
37,9557,50
12,9539,95
-14%
11,9519,50

Gezond met raw cacao poeder

Raw cacao poeder oftewel rauwe cacao is beroemd om zijn fantastische superfood kwaliteiten.

Het voordeel van raw cacao boven de "gewone" bewerkte cacao is dat alle heilzame stoffen optimaal in tact blijven en niet verloren gaan.

Recepten

Wil je creatief zijn met raw cacao poeder en deze superfood als vast onderdeel aan je gezonde levensstijl toe te voegen? Dan wordt het tijd om aan de slag te gaan met raw cacao poeder recepten. Zo kun je een eenvoudige veganistische smoothie maken door banaan, kokos en havermelk of notenmelk met cacaopoeder te mengen in een blender. Heb je nog meer inspiratie nodig voor raw cacao poeder recepten? Type eens "rauwe cacao" in op Youtube en laat je inspireren voor een gezonde en lekkere levensstijl.