Vitamine E

Toont alle 15 resultaten

Wat is Vitamine E is van nature ook aanwezig in onze huid
Deze vitamine maken we niet zelf aan. We zijn er voor aangewezen op wat we dagelijks eten. Je krijgt vitamine E binnen via je voeding of met allerlei zalfjes en crèmes die je lichaam opslaat.
14,9524,95
-11%
9,9519,95
6,9517,95

Ayurvedisch Indiase Geneeswijze

Tulsi poeder biologisch

4,958,95
Uitverkocht

Waar zit vitamine e in

Vitamine e zit van nature in heel wat voedingsproducten, zoals in:

Natuurlijke oliën: en zeker in tarwekiemolie, cactusvijgolie, arganolie en druivenpitolie Onbewerkte noten: die zijn ongezouten, niet geroosterd en ongebrand. Amandelen, pistachenoten, hazelnoten en pinda's zijn rijk aan deze vitamine Zaden: lijnzaad, zonnebloemzaad, pijnboompitten en sesamzaad Verse groenten: en vooral in spinazie, broccoli, raapstelen, snijbiet, pompoen, boerenkool en in bladeren van de mosterdplant In sommige vruchten: zoals avocado, kiwi en papaja Schaal- en schelpdieren: en vooral in garnalen Kruiden: peterselie Eieren

Vitamine e in lijnzaad

Lijnzaad is afkomstig van de vlasplant. Zowel bruine als gele lijnzaden zijn rijk aan omega 3 vetzuren, oedingsvezels, vitaminen en mineralen, vooral vitamine e. Dankzij de aanwezigheid van veel voedingsvezels kan het tot maar liefst viermaal zijn eigen gewicht aan vocht opnemen.

Moringa oleifera

Moringa oleifera is afkomstig van de gelijknamige boom die voorkomt in tropische en subtropische landen. Hij wordt 'de wonderboom' genoemd. Dat dankt hij aan zijn natuurlijke bestanddelen. Zowel de bladeren als de vruchten van deze boom hebben een extreem hoge voedingswaarde en bevatten vitamine e olie.