Thee en Koffie

Toont alle 3 resultaten

Start je dag met hennep thee
Probeer je al een tijdje hopeloos af te kicken van de koffie, maar lukt dat je niet? Dan is hennep thee een waardige vervanger met talrijke voordelen. Met slechts een theelepel hennep in kokend water, is een kopje zo gezet. De verschillende beschikbare producten zorgen er voor dat iedereen zijn gewenste hennep thee ervaringen beleeft.

Bio hennepolie

Hennep thee

6,00
Uitverkocht

Bio hennepolie

CBD+ rijke hennep thee

22,50

De thee

Een smeulend kopje hiervan zorgt voor een frisse start van je dag. Heerlijk om van te genieten bij het ontbijt of gezellig tijdens het werk. Hennep thee ervaringen klinken doorgaans positief. Met dit biologisch product profiteer je namelijk van de natuurlijke voordelen van deze plant.

Net zoals gewone thee is deze thee gemaakt op basis van gedroogde bladeren. De thee is zowel beschikbaar met CBD+ als zonder. Hiermee houdt men rekening met iedereen zijn wensen en voorkeuren. De hennep thee past helemaal thuis in ons aanbod van raw en natuurvoeding. Een topper onder de superfoods. Spiruella is dan ook trots deze producten te kunnen aanbieden om je energiek de dag door te helpen. Ben je benieuwd naar jouw persoonlijke hennep thee ervaringen? Aarzel dan niet de hennep thee uit te proberen om zelf te ervaren wat dit heerlijke product met je doet.