Over Spiruella

Raw voeding, Bio voeding, natuurvoeding.

Spiruella is de toonaangevende webwinkel gespecialiseerd in biologische producten. Spiruella biedt een uitgebreid assortiment aan natuurvoeding, van Raw natuurvoeding tot gedroogd fruit en pure sappen. Spiruella wil natuurlijke en hoogwaardige voeding aanbieden, als alternatief voor de vele chemisch bewerkte producten die op de markt beschikbaar zijn. Bij ons kunt u terecht voor de beste biologische kwaliteitsproducten.

“Let food be your medicineandmedicine be your food.”

Ontstaan

Vanuit een sportieve en gezonde levensstijl, die ruim 25 jaar geleden is ontstaan, zijn wij 9 jaar geleden voor het eerst in aanraking gekomen met natuurvoeding. De term Superfoods heeft betrekking op specifieke voedingsmiddelen die een bijzonder hoge concentratie aan nutriënten bevatten. Voortvloeiende uit de eerste kennismaking met Superfoods, hebben wij in 2010 een Rawfood Superfood webshop in het leven geroepen. Met onze passie voor natuurvoeding zijn wij in staat geweest om met Spiruella.be in 2012 uit te groeien tot de toonaangevende en leidende webshop in raw en biologische natuurvoeding. .

Onze Missie

Het is onze missie om vooraanstaand te zijn in het ondersteunen van al onze klanten bij het maken van hun keuze voor een bewuster leven.

Spiruella Biologische natuurvoeding, gedroogd fruit en pure sappen

Biologische certificering met Kwaliteitsproducten.

Wij leveren in de hoofdzaak biologische en Raw gecertificeerde producten volgens o.a. de Europese Organic Standards (Uk soil association, Naturland, Oko Kontrolstelle en USDA organic). De overige niet-gecertificeerde producten zijn wel biologisch geteeld, maar beschikken echter tot op heden nog niet over een certificaat. De producten die niet over een keurmerk beschikken zijn geteeld naar ecologische standaard en zijn daarnaast vrij van agro-chemicaliën. Alle producten zijn tevens GMO free. Daarnaast werken wij uitsluitend samen met partners die onze missie volledig delen.

Onze service en hygiëne.

Bij Spiruella.be kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week onze kwaliteitsproducten bestellen.

De gehele voorraad is schoon en hygienisch opgeslagen in ons magazijn.