Heb je regelmatig last van een opgeblazen gevoel, terwijl je voeding al zeer vezelrijk is? Laat je spijsvertering dan ondersteunen door psylliumvezels van Spiruella.be. psylliumvezels zijn natuurlijke vezels, gewonnen uit psylliumzaad, die bijdragen aan een normale stoelgang. Hierdoor neemt de kans op een opgeblazen gevoel af, waardoor je je fitter en slanker voelt. Psylliumvezels zijn zeer gemakkelijk in te nemen. Je voegt het zakje vezels bijvoorbeeld toe aan je schaaltje muesli met yoghurt, waar je dan ook nog een glas water bij drinkt. Zo krijg je snel je dagelijkse portie psylliumvezels binnen, zonder daar extra moeite voor te hoeven doen.

De werking van de Psylliumvezel

De psylliumvezel laat de ontlasting meer water opnemen dan normaal. De ontlasting wordt daardoor zachter en zwelt wat op. Dit stimuleert de stoelgang en kan zo ondersteuning bieden bij verstoppingen. Ook wanneer je last hebt van dunnere ontlasting is de psylliumvezel een uitkomst. De vezels hebben de eigenschap dat zij de ontlasting samen kunnen binden tot een aangenamere consistentie. Het is belangrijk om 1,5 tot 2 liter vocht te gebruiken per dag, wanneer u psylliumvezels inneemt. Als u te weinig drinkt, gaan de vezels in de darm klonteren, wat juist weer tot verstopping leidt. Ten slotte kunnen psylliumvezels ook ondersteunen bieden als u last heeft van aambeien en is het een goede ondersteuning voor iedereen die wat kilo’s wilt afvallen.

Wat zijn Psylliumvezels

Psyllium vezels zijn de zaadhuiden van de psylliumplant.

Psyllium wordt gebruikt om de stoelgang te ondersteunen, bij zowel verstopping als diarree. Ook wordt het ingezet ter ondersteuning van de prikkelbaredarmsyndroom en aambeien.

Psylliumvezels kopen

Psylliumvezels kopen? Dat doe je eenvoudig bij Spiruella.be. Spiruella is dé specialist op het gebied van bewuste en natuurlijke voedingsmiddelen, waarmee u snel en eenvoudig uw leefstijl mee ondersteunt. Heb je nog vragen over de psylliumvezels uit ons assortiment? Schroom niet contact met ons op te nemen middels het contactformulier of via info@spiruella.nl. Psylliumvezels poeder capsules kopen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

DOWNLOAD GRATIS SUPERFOODSGIDS t.w.v. 14,95

Boost je gezondheid & energie​

Ontdek de 38 krachtigste superfoods & hun genezende eigenschappen