Heb je regelmatig last van een opgeblazen gevoel, terwijl je voeding al zeer vezelrijk is? Laat je spijsvertering dan ondersteunen door psylliumvezels van Spiruella.be. psylliumvezels zijn natuurlijke vezels, gewonnen uit psylliumzaad, die bijdragen aan een normale stoelgang. Hierdoor neemt de kans op een opgeblazen gevoel af, waardoor je je fitter en slanker voelt. Psylliumvezels zijn zeer gemakkelijk in te nemen. Je voegt het zakje vezels bijvoorbeeld toe aan je schaaltje muesli met yoghurt, waar je dan ook nog een glas water bij drinkt. Zo krijg je snel je dagelijkse portie psylliumvezels binnen, zonder daar extra moeite voor te hoeven doen.

Psylliumvezel

De psylliumvezel laat de ontlasting meer water opnemen dan normaal. De ontlasting wordt daardoor zachter en zwelt wat op. Dit stimuleert de stoelgang en gaat verstopping tegen. Ook wanneer je last hebt van dunnere ontlasting is de psylliumvezel een uitkomst. De vezels bindt de ontlasting samen tot een aangename consitentie.
Het is belangrijk om 1,5 tot 2 liter vocht te gebruiken per dag, wanneer u psylliumvezels inneemt. Als je te weinig drinkt, gaan de vezels in de darm klonteren, wat juist weer tot verstopping leidt. Ten slotte gaat het gebruik van psylliumvezels aambeien tegen en is het een goede ondersteuning voor iedereen die wat kilo’s wilt afvallen.

Psylliumvezels

Psyllium vezels zijn de zaadhuiden van de psylliumplant.

Psyllium wordt gebruikt om de stoelgang te bevorderen bij zowel verstopping als diarree. Ook wordt het ingezet bij prikkelbaredarmsyndroom en aambeien.

Psylliumvezel zou ook de groei van darmvriendelijke darmbacteriën bevorderen. Door de bacteriën in de dikke darmworden de oplosbare voedingsvezels omgezet in vetzuren met korte ketens. Deze vetzuren zorgen ervoor dat er minder cholesterol aangemaakt wordt in de lever waardoor er minder cholesterol in het bloed komt.

Psylliumvezels kopen

Psylliumvezels kopen? Dat doe je eenvoudig bij Spiruella.be. Spiruella is dé specialist op het gebied van bewuste en natuurlijke voedingsmiddelen, waarmee u snel en eenvoudig uw leefstijl mee ondersteunt. Heb je nog vragen over de psylliumvezels uit ons assortiment? Schroom niet contact met ons op te nemen middels het contactformulier of via info@spiruella.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *