MSM poeder

7,-
Op voorraad
Belangrijke kenmerken:
 • zwavel verbinding zijn essentieel voor het menselijk lichaam
 • op 3 na meest voorkomende mineraal in het lichaam
 • komt voor in alle planten ( in de natuur)
Gezondheid op maat?

Stel je vraag per e-mail. Je kunt ook bellen of een appje sturen: +316 407 62 998 (Bart)
E-mail: info@spiruella.nl

 • Biologische certificering
 • Advies op maat
 • Eenvoudig bestellen
 • Gratis verzending v.a. 49,- anders 5,95
 • Snelle levering
 • Veilig online betalen

Product informatie

Productnaam: Methyl Sulfonyl Methaan (MSM)
Inhoud: 200 gram
Soort: Poeder
Soort: Zwavel
Herkomst: China
Verpakking: BPA-vrije druk- en sluitverpakking
Dosering: 1-3 gram per dag
Toepassing: Mengen met water of sap
Fabrikant: spiruella.be

MSM poeder bestellen?

MSM (Methyl sulfonyl methaan) is een vorm van zwavel en vormt een essentieel bestanddeel van o.a. onze huid, bindweefsel, haar, gewrichten, huid, en nagels. Nu voordelig online te bestellen via spiruella.be!

Ingrediënten MSM poeder

Puur Methyl Sulfonyl Methaan poeder

Toepassing en aanbevolen dosering

1- 3 gram mengen met water of sap per dag.  Dagelijkse dosering niet overschrijden.

Waarom is MSM essentieel? waarom is het goed voor het huid, haar en nagels?

Ons lichaam heeft zwavelverbindingen nodig. Zwavelverbindingen zijn nodig om bloedeiwitten en te aminozuren vormen en maken de aanmaak van keratine mogelijk. Keratine is weer belangrijk is voor de conditie van je huid, haar en nagels.

Zwavel speelt ook een belangrijk onderdeel in de productie van insuline en ook onze lever en gal kunnen bijvoorbeeld niet zonder. Zwavel stimuleert de aanmaak van collageen. Collageen is het bindweefsel in onze huid dat zorgt voor de elasticiteit. Collageen komt ook voor in de botten, tanden en kraakbeen. Kraakbeen is essentieel voor een soepele werking van onze gewrichten en flexibiliteit. Naarmate we ouder worden maken we helaas minder collageen aan. Voldoende goede zwavelverbindingen stimuleren een soepele huid en de aanmaak van kraakbeen.

Zwavel is essentieel voor de toevoer van zuurstof naar ons celweefsel en daarmee een belangrijke bouwstof voor ons zenuwweefsel en onze spieren. Zwavel zorgt bovendien voor betere opname van voedingsstoffen. De combinatie van zwavel met de juiste aminozuren zorgt voor het beter afvoeren van toxische stoffen.

Zwavel is op 4 na meest elementaire bouwstof voor het menselijk lichaam.

Wat is MSM poeder?

MSM is een afkorting voor Methyl Sulfonyl Methaan en is een oplosbare stof. Deze stof zit in mensen, dieren, planten, vissen en algen. MSM zit normaal gesproken in je voeding. Over het algemeen gaat er naarmate je leeftijd de hoeveelheid MSM achteruit. Sommige mensen kiezen er voor om MSM toe te voegen aan hun voedingsschema door MSM poeder in te nemen. MSM kan worden ingenomen door poeder, door het te mengen met water of een sap. Het kan ook worden ingenomen met MSM capsules.

Productieproces MSM


MSM poeder wordt vakkundig geproduceerd door een van de toonaangevende fabrikanten van MSM in China. De productie van MSM is zo ontworpen om de chemische reactie die optreedt in de bovenste atmosfeer, die MSM in de natuur genereert, te repliceren.

Zodra de MSM gesynthetiseerd is, ondergaat het centrifugale scheiding om het meeste bestaande water te verwijderen uit het mengsel. De overblijvende oplossing wordt vervolgens gefilterd om te zorgen dat er geen vreemde deeltjes overblijven, voordat het is toegestaan om vaste deeltjes te koelen en te vormen. Het kristallisatieproces is essentieel voor de zuivering van MSM: de meeste onzuiverheden passen niet in de roosterstructuur van de kristallen, ze blijven een deel van de afgescheiden vloeibare oplossing en komen niet in het uiteindelijke product terecht.

99,93% pure MSM.

Allergenen informatie

Niet geschikt voor mensen die allergisch zijn voor MSM poeder. Verpakt in een ruimte waar ook noten worden verwerkt. Vrij van: Geur, kleur en smaakstoffen, zuivel, maïs, gist, soja, toegevoegde suiker, conserveringsmiddelen en vulmiddelen.

Waarschuwing

Raadpleeg een deskundige alvorens het product te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte. Dit product is geen vervanging voor een gevarieerde voeding.

Droog, koel en buiten gebruik van kinderen bewaren.

MSM poeder online kopen?

Bestel dus nu MSM poeder snel en voordelig via spiruella.be! Gratis verzending vanaf 49,-

spiruella.be heeft veel vertrouwen in de producten die we aanbieden. We hebben geprobeerd zoveel mogelijk toegestane informatie op de website te vermelden. Echter zijn wij geen medisch specialisten en doen daarom geen uitspraken over de werkzaamheid, diagnose, voorkoming, preventie, behandeling of genezing door onze producten.
Gezondheid op maat?

Stel je vraag per e-mail. Je kunt ook bellen of een appje sturen: +316 407 62 998 (Bart)
E-mail: info@spiruella.nl

 • Biologische certificering
 • Advies op maat
 • Eenvoudig bestellen
 • Gratis verzending v.a. 49,- anders 5,95
 • Snelle levering
 • Veilig online betalen