Biologische honing

Enig resultaat

Wat heb je precies in handen met biologische honing, wat is het verschil met ‘gewone’ honing? Deze honing komt uit een gebied waar binnen een straal van vijf tot zeven kilometer geen vervuiling van industrie, niet-biologische landbouw of snelwegen voorkomt. De bijen halen de nectar voor de biologische honing uit natuurgebieden. Ze overwinteren op hun nectar en worden niet bijgevoerd met suikerwater. Biologische honing wordt tot maximaal 45 graden Celsius verwarmd, zodat er veel van de bijzondere honingsmaak behouden blijft.

Uitverkocht

Bijenproducten

Biologische Bijenpollen

15,0025,00

Biologische honing

Het is als zoetstof een goed alternatief voor geraffineerde suiker. En het is natuurlijk nog lekker ook! Biologische honing is voor iemand met een zere keel verzachtend tegen de pijn. Het smaakt ook beter dan menig hoestdrank of smelttablet. Voor optimale werking moet je er wel voor zorgen dat de honing niet te hoog verhit wordt.


Biologische honing kopen

Bij Spiruella kun je natuurlijk ook biologische honing kopen. Wij verkopen deze honing, ook wel bekend als rauwe honing, voor een scherpe prijs. Onze honing is heerlijk uitgesproken van smaak. Gebruik hem in je koffie of op de taart. Of combineer het eens met een frisse yoghurt en kwark. Voor een extra tintje kun je hier natuurlijk ook een van onze heerlijke muesli’s of noten-mixen aan toevoegen! Spiruella hecht eraan om kwaliteitsproducten te leveren die ecologisch verantwoord zijn geproduceerd. Biologische honing kopen is bij ons ook echt biologisch en ecologisch verantwoord bestellen!