De term superfood is inmiddels al goed ingeburgerd in de samenleving, maar had je al gehoord van superfruit? Bij Spiruella vind je superfruit in verschillende vormen, zoals: capsules, poeder, gedroogde bessen en partjes. Deze vorm van superfruit zijn ideaal omdat ze eenvoudig te verwerken zijn in allerlei recepten en omdat ze een lange houdbaarheidsdatum hebben.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Superfruits

Spiruella heeft een ruim aanbod aan de smakelijkste superfruits die je niet bij je supermarkt om de hoek kunt vinden. Zo vind je bij gedroogd fruit bijvoorbeeld Inca bessen, een zoetzure bes uit Zuid-Amerika.

Superfruit kopen

Superfruit kopen doe je natuurlijk bij Spiruella, want bij ons vind je een ruim aanbod aan lekkere, bijzondere superfruit voor de laagste prijzen. Heb je weleens van rozenbottelpoeder gehoord? Deze superfruit is één van de rijkste plantaardige bronnen van vitamine C! Voeg de poeder toe aan een lekkere smoothie en krijg op eenvoudige en smakelijke wijze je dagelijkse portie vitamines binnen! Bij Spiruella vind je behalve superfruits, ook chlorella en spirulina. Twee super algensoorten boordevol essentiële voedingsstoffen! Bestel je bij Spiruella? Dan profiteer je van snelle levertijden!