Gratis verzending vanaf 49,-   (Belgie v.a 55,-)   €1,95 verzending v.a. €35,-   Snelle levering 

Superfood

Lekker en eenvoudig je dagelijkse behoefte aan vitamines en mineralen binnenkrijgen? Ontdek dan de biologische superfoods van Spiruella! Wat is een superfood nu precies? Superfood is een verzamelterm voor een aantal planten en vruchten die een rijke bron vormen voor essentiële voedingsstoffen. De superfoods bevatten onder andere een hoog gehalte aan;

  • Eiwitten
  • Enzymen
  • Vitamines & mineralen
  • Anti-oxidanten
  • Vetzuren
  • Aminozuren

Superfoods

In de westerse wereld zijn we gewend geraakt aan het eten van geraffineerde producten, wat betekent dat er bij de productie van voeding veel essentiële voedingsstoffen verloren zijn gegaan en er uiteindelijk voeding overblijft dat vol is aan calorieën maar leeg is aan voedingsstoffen. Met biologische superfoods zoals chlorella en spirulina in je dagelijkse eetpatroon krijg je op natuurlijke en pure wijze de juiste hoeveelheid aan voedingsstoffen binnen voor een gezond en fit lichaam. Bij spiruella kun je eenvoudig een goed begin van de dag samenstellen. Maak bijvoorbeeld een ontbijtje van biologische muesli, kokos en noten, waardoor je tot in de middag verzadigd zult zijn!

Superfood bio

Spiruella heeft voor jou superfood bio geselecteerd met de hoogste gehaltes aan essentiële voedingsstoffen waarmee je je dagelijkse eetpatroon eenvoudig en snel kunt ondersteunen. De superfood bio uit ons assortiment is dan ook van biologische teelt, wat betekent dat het vrij is van pesticide, chemicaliën en groeihormonen. Superfood bio wordt bovendien door zijn pure vorm beter door het lichaam opgenomen dan multivitamine preparaten die van synthetische makelij zijn. Heb je vragen over de superfoods uit ons assortiment? Neem gerust contact op voor meer informatie!