Lions mane olie extract 30ml

33,-
Niet op voorraad
Belangrijke kenmerken:
 • Stimuleert zenuwgroeifactor (NGF)
 • Versnelt myeline groei
 • 3-weg extractie methode, voor volledige spectrum synergie
Gezondheid op maat?

Stel je vraag per e-mail. Je kunt ook bellen of een appje sturen: +316 407 62 998 (Bart)
E-mail: info@spiruella.nl

 • Biologische certificering
 • Advies op maat
 • Eenvoudig bestellen
 • Gratis verzending v.a. 49,- anders 5,95
 • Snelle levering
 • Veilig online betalen

Product informatie

Productnaam: Lions mane mushroom extract
Fabrikant: the mushroomist.com
Dosering: 3x daags 15 druppels
Verpakking: flesje
Soort: olie
Inhoud: 30ml

Product omschrijving

Product

De vers geoogste lion’s mane wordt gezoet met biologische ahornsiroop, waardoor dit krachtige elixer uitstekend smaakt. Lion’s mane is de prachtige zwam die vol zit met gezonde stoffen voor algeheel welbevinden van de gebruiker. De paddenstoelen extracten van The Mushroomist zijn beschikbaar in drie inhoudsmaten. 30 ml om te proberen, 

De lekvrije pipetflesjes worden vervaardigd van hoogwaardig Miron glas dat de waardevolle inhoud beschermt tegen UV-straling. Toch adviseren wij uw klant het product droog en koel te bewaren, bij voorkeur in de koelkast. Uniek is dat het gezicht achter The Mushroomist zelf de bossen ingaat om paddenstoelen te oogsten. Een verser product vindt uw klanten niet.

traditioneel gebruik
Lion's mane of, zoals het in het Japans wordt genoemd, bergpriester-paddenstoel, is lange tijd gebruikt als algemeen herstel en ondersteuning voor de functies van de geest.

Werkwijze
We cultiveren, oogsten, verwerken en extraheren de leeuwenmannen, waardoor het mogelijk is om u het meest verse, zuiverste en krachtigste beschikbare elixer aan te bieden. Het wordt op drie manieren geëxtraheerd om het volledige spectrum van actieve componenten in verse leeuwenmanen te behouden. Dit proces omvat high-tech methoden op basis van traditionele technieken en alleen natuurlijke ingrediënten. De extracten worden vervolgens gestabiliseerd en gearomatiseerd met biologische ahornsiroop.

Wetenschap
Lion's manen stimuleren de hersenen om meer NGF (zenuwgroeifactor) te produceren. Deze neuropeptiden zijn verantwoordelijk voor de groei, het onderhoud en de proliferatie van neuronen in het menselijk brein. Naarmate we ouder worden, neemt de activiteit van deze neuropeptiden af, waardoor de hersenfunctie verslechtert. NGF helpt een vitaal en gezond brein te behouden.

NGF is ook verantwoordelijk voor de productie van nieuwe myeline-omhulsels. Deze myeline-omhulsels zijn beschermende lagen rond de zenuwen en ze versnellen de stroom van signalen tussen cellen. Wanneer deze omhulsels worden beschadigd, zoals het geval is bij ziekten zoals Alzheimer en Parkinson, gaan deze besturingssignalen veel langzamer heen en weer. Therapieën voor deze ziekten worden momenteel ontwikkeld op basis van leeuwenmensen en NGF.

Lion's mane heeft ook neurotrofe eigenschappen. Dit betekent dat het de groei en differentiatie van neuronen stimuleert. Deze spelen een belangrijke rol bij het leren en de ontwikkeling van de hersenen.

spiruella.be heeft veel vertrouwen in de producten die we aanbieden. We hebben geprobeerd zoveel mogelijk toegestane informatie op de website te vermelden. Echter zijn wij geen medisch specialisten en doen daarom geen uitspraken over de werkzaamheid, diagnose, voorkoming, preventie, behandeling of genezing door onze producten.
Gezondheid op maat?

Stel je vraag per e-mail. Je kunt ook bellen of een appje sturen: +316 407 62 998 (Bart)
E-mail: info@spiruella.nl

 • Biologische certificering
 • Advies op maat
 • Eenvoudig bestellen
 • Gratis verzending v.a. 49,- anders 5,95
 • Snelle levering
 • Veilig online betalen