Lucumapoeder

Enig resultaat

Wanneer je dol op zoetigheid bent, maar ook bewust bent van suikers, kun je Lucuma poeder gebruiken als vervanger. De afgelopen jaren heeft Stevia vooral aan populariteit gewonnen als natuurlijk zoetstof, maar daar komt nu ook Lucuma poeder bij, een zoetstof verkregen uit Lucuma fruit. Het fruit komt van de Lucuma boom die in de valleien van het Andesgebergte groeit. Ondanks dat de vrucht eggfruit genoemd wordt dankzij de textuur, heeft het juist de smaak van zoete aardappel en ahornsiroop. Al duizenden jaren is deze vrucht in vele vormen zeer geliefd bij de lokale bevolking, maar ook tegenwoordig wordt het in heel Peru gebruikt als ingrediënt in gebak, koek, chocolade en jam.

Bessen & Vruchtenpoeder

Lucuma poeder

5,0015,00

Lucumapoeder

Als je op bewuste wijze je eigengemaakte gebak, smoothie en koek zoet wilt maken, kun je Lucumapoeder van Spiruella gebruiken. Je kunt hiermee verantwoord genieten van je eigengemaakte taartjes!

Lucumapoeder kopen

Bij Spiruella kun je Lucumapoeder kopen van biologische teelt. Hierdoor hoef je geen zorgen te maken over de risico’s van eventuele bestrijdingsmiddelen of andere chemische toevoegingen. Bovendien wordt er bij biologische teelt rekening gehouden met het milieu. Zo kies je bij Lucumapoeder kopen niet alleen voor de jezelf, maar ook voor de natuur. In ons assortiment tref je nog meer zoetstoffen van natuurlijke oorsprong om je ontbijt, gebak of smoothie mee op smaak te brengen. Ben je een liefhebber van kokos? Dan is kokosbloesemsuiker zeker wat voor jou! Of probeer een van onze andere natuurlijke zoetstoffen!