Gerstegras poeder

Enig resultaat

Wat is gerstegras poeder nu eigenlijk? Gerstegras is het gras van gerst. Door gerst te plukken op het moment dat deze graansoort nog groen en jong is, haal je het beste uit het product. De smaak van gerstegras en gerstegras sap kan als bitter worden ervaren, omdat wij het niet gewend zijn om gras te eten. Daarom wordt vaak gekozen voor gerstegras poeder, zo merk je niks van de smaak.

Je kunt gemakkelijk en snel gerstegras poeder bestellen via Spiruella.be.

Bladgroenpoeder

Gerstegras poeder

7,0012,00

Gerstegras poeder

Gerstegras is verkrijgbaar als poeder of tablet (capsule). Bij ons kun je uitsluitend (maar bewust) gerstegras poeder kopen. Waarom nou alleen gerstegaspoeder? Als er poeder van gerstegras wordt gemaakt, blijven namelijk de meeste voedingsstoffen behouden tijdens het verwerkingsproces en zo haal je dus de meeste voordelen uit gerstegras!

Gerstegras poeder ervaringen

Of gerstegras iets voor jou is, kom je alleen maar achter door het te proberen! De gerstegras poeder ervaringen van onze klanten zijn erg positief. De hoeveelheid gerstegras die je gebruikt kan erg verschillen per persoon. Uit de gerstegras ervaringen van onze klanten komt naar voren dat je het beste kunt beginnen met 1 theelepel per dag. Deze kun je bijvoorbeeld toevoegen aan je sap, smoothie of yoghurt. De hoeveelheid kun je langzaam opbouwen tot maximaal 3 theelepels per dag. Wil je ook eens een andere groene superfood proberen? Kijk dan eens naar tarwegras poeder.