Verdien als Affiliate 10% over uw totale bestelling bij Spiruella Superfoods!

Via ons Affiliateprogramma kunt u geld verdienen met uw website door het plaatsen van widgets, banners en links.
Meld u vandaag nog aan!

Heeft u een website, weblog, welke gaat over voeding, raw food, superfoods, supervoeding, gezondheid, sport, natuurprodukten, biologisch produkten enz, dan kunt u met ons Affiliate programma mee doen. U kunt gemakkelijk een account aanmaken en ons Affiliate programma vereist verder geen technische kennis. Makkelijk en simpel.

Een Affiliate programma is een vorm van internet marketing en biedt website eigenaren een extra manier om te profiteren van hun websites. Een Affiliate programma genereert verkeer en verkoop voor commerciële website en in ruil hiervoor ontvangt u een commissie.

N.B. Uitgesloten van commissies zijn bestellingen gedaan door wederverkopers via Affiliate links.

Hoe werkt het?

Wanneer u met ons Affiliate programma deelneemt, wordt u een breed scala aan banners, widgets en tekstlinks aangeboden, die u op uw site kunt plaatsen. Wanneer een gebruiker klikt op een van uw links, zullen zij doorverwezen worden naar onze website en hun activiteiten worden bijgehouden door onze Affiliate software. Zodra een aankoop is voltooid, verdient u commissie!

Eenmaal per maand worden de affiliate verkopen bijgewerkt, dit vanwege, betalingen per bank en mogelijke retouren van bestellingen.

Altijd inzicht in uw statistieken.

Login 24 uur per dag voor verkoop, verkeer, saldo van uw rekening en de manier waarop uw banners presteren.
Real-Time Statistieken en rapportage!

Aanmelden?

Aanmelden is volledig gratis! U hoeft geen klant bij ons te zijn. Meld u aan en start vandaag nog met geld verdienen!
Aanmelden is simpel maar we zijn selectief met het toelaten van partners.  Wij behouden ons het recht voor om Affiliate aanvragen te weigeren.